Како да тргувате со CFD во Binomo
Упатства

Како да тргувате со CFD во Binomo

Што е механика за тргување CFD? CFD е кратенка за Договор за разлика. Тоа е механика каде што трговецот добива дополнителен профит од разликата помеѓу куповните и продажните цени ...
Депонирајте средства во Binomo преку бразилско интернет банкарство (банкарски трансер, Paylivre, Loterica, Itau, Boleto Rapido) и е-паричници (Picpay, Astropay, Banco do Brasil, Santander, Bradesco, Neteller, Skrill, WebMoney, Advcash)
Упатства

Депонирајте средства во Binomo преку бразилско интернет банкарство (банкарски трансер, Paylivre, Loterica, Itau, Boleto Rapido) и е-паричници (Picpay, Astropay, Banco do Brasil, Santander, Bradesco, Neteller, Skrill, WebMoney, Advcash)

Интернет банкарство (банкарски трансфер, Paylivre, Loterica, Itau, Boleto Rapido) Банкарски трансфер1. Кликнете на копчето „Депозит“ во горниот десен агол. 2. Изберете „B...
Како да депонирате и тргувате на Binomo
Упатства

Како да депонирате и тргувате на Binomo

Binomo обезбедува многу различни опции за плаќање за депонирање средства на вашата трговска сметка. Во зависност од вашата земја, можете да депонирате: како што се EUR, USD или GBP ... на вашата сметка на Binomo користејќи банкарски трансфер или банкарски картички. Дозволете ни да ви покажеме како да направите депозит и да направите дополнителни средства на овој пазар во Биномо.
Како да преземете и инсталирате Binomo апликација за мобилен телефон (Android, iOS)
Упатства

Како да преземете и инсталирате Binomo апликација за мобилен телефон (Android, iOS)

Како да ја преземете и инсталирате апликацијата Binomo на телефон со iOS Мобилната верзија на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб верзија. Следствено, нем...
Како да отворите сметка и да повлечете средства од Binomo
Упатства

Како да отворите сметка и да повлечете средства од Binomo

Отворете сметка на Binomo од апликацијата Binomo или веб-страницата на Binomo со вашата е-пошта, сметката на Facebook или Google и повлечете ги вашите средства во секое време од кој било ден, вклучувајќи ги викендите и државните празници.
Како да повлечам средства на мојата банкарска сметка (банкарски трансфер, интернет банкарство, банкарски трансфер IMPS, NEFT банкарски трансфер, индиски разменувач, NetBanking, виртуелна сметка, CEPbank, PIX) на Binomo
Упатства

Како да повлечам средства на мојата банкарска сметка (банкарски трансфер, интернет банкарство, банкарски трансфер IMPS, NEFT банкарски трансфер, индиски разменувач, NetBanking, виртуелна сметка, CEPbank, PIX) на Binomo

Како да подигнам средства на мојата банкарска сметка? Повлекувањата од банкарски сметки се достапни само за банките на Индија, Индонезија, Турција, Бразил, Виетнам, Јужна Африка, ...