Депонирајте средства во Binomo преку AstroPay картичка

Депонирајте средства во Binomo преку AstroPay картичка

1. Кликнете на копчето „Депозит“ во горниот десен агол на екранот.
Депонирајте средства во Binomo преку AstroPay картичка
2. Изберете ја вашата земја во делот „Земја“ и изберете го начинот на плаќање „AstroPay“.
Депонирајте средства во Binomo преку AstroPay картичка
3. Внесете го износот на депозитот и кликнете на копчето „Депозит“.
Депонирајте средства во Binomo преку AstroPay картичка
4. Кликнете „Веќе имам AstroPay картичка“.
Депонирајте средства во Binomo преку AstroPay картичка
5. Внесете ги информациите за вашата AstroPay картичка (број на картичка, датум на истекување и код за потврда). Потоа кликнете на „Потврди депозит“.
Депонирајте средства во Binomo преку AstroPay картичка
6. Вашиот депозит е успешно обработен. Кликнете на „Назад во Корп Dolphin“.
Депонирајте средства во Binomo преку AstroPay картичка
7. Вашиот депозит е потврден! Кликнете на „Продолжи со тргување“.

8. За да го проверите статусот на вашата трансакција, кликнете на копчето „Депозит“ во горниот десен агол на екранот и потоа кликнете на табулаторот „Историја на трансакции“.
Депонирајте средства во Binomo преку AstroPay картичка
9. Кликнете на вашиот депозит за да го следите неговиот статус.
Депонирајте средства во Binomo преку AstroPay картичка
Thank you for rating.