Депонирајте средства на Binomo преку е-паричници (Webmoney WMZ, Picpay, Neteller, Astropay, Cash U, Skrill, ADV готовина, AstroPay картичка, Perfect Money)
Упатства

Депонирајте средства на Binomo преку е-паричници (Webmoney WMZ, Picpay, Neteller, Astropay, Cash U, Skrill, ADV готовина, AstroPay картичка, Perfect Money)

Picpay 1. Кликнете на копчето „Депозит“ во горниот десен агол на екранот. 2. Изберете Бразил во делот „Земја“ и изберете го начинот на плаќање „Picpay“. ...
Како да се регистрирате и потврдите сметката на Binomo
Упатства

Како да се регистрирате и потврдите сметката на Binomo

Ајде да започнеме со некои брзи и лесни чекори за да регистрирате сметка на Binomo на апликацијата Binomo или веб-страницата на Binomo. Потоа завршете ја потврдата на идентитетот на вашата сметка на Binomo, овој процес обично трае неколку минути за да се заврши.
Како да тргувате во Binomo за почетници
Упатства

Како да тргувате во Binomo за почетници

Ако сте нови во Binomo, посетете го нашиот блог - вашиот едношалтерски водич за да дознаете сè за Binomo. Ве водиме чекор-по-чекор за тоа како да ја регистрирате и потврдите вашата сметка на Binomo, да депонирате средства, да отворите трговија на овој пазар и да ги повлечете вашите средства на Binomo следејќи ги овие чекори: