Depozitoni fonde në Binomo përmes AstroPay Card

Depozitoni fonde në Binomo përmes AstroPay Card

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitoni fonde në Binomo përmes AstroPay Card
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "AstroPay".
Depozitoni fonde në Binomo përmes AstroPay Card
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni butonin “Depozitim”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes AstroPay Card
4. Klikoni "Unë tashmë kam një kartë AstroPay".
Depozitoni fonde në Binomo përmes AstroPay Card
5. Futni informacionin e kartës tuaj AstroPay (numrin e kartës, datën e skadencës dhe kodin e verifikimit). Pastaj klikoni "Konfirmo depozitimin".
Depozitoni fonde në Binomo përmes AstroPay Card
6. Depozita juaj është përpunuar me sukses. Klikoni "Kthehu te Dolphin Corp".
Depozitoni fonde në Binomo përmes AstroPay Card
7. Depozita juaj është konfirmuar! Klikoni "Vazhdo tregtimin".

8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe më pas klikoni në skedën “Historia e transaksioneve”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes AstroPay Card
9. Klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Depozitoni fonde në Binomo përmes AstroPay Card
Thank you for rating.